Bullish Bitcoin Whales kunne hjælpe med at promovere

Bullish Bitcoin Whales kunne hjælpe med at promovere et rally

Med stigningen i institutionelle investeringer og hvalklynger er Bitcoin-prisen muligvis godt på vej til at se en større prisstigning.

Bitcoins store investeringsanalytiker Whalemap har angivet tre store Bitcoinhvalsklynger i kortvarig handel. Ifølge datasamleren peger de tre niveauer mod de Bitcoin Evolution vigtigste tekniske niveauer, der skal overvejes, og fungerer både som støtte- og modstandsniveauer.

I henhold til Whalemap ligger de nye niveauer, der skal bemærkes, til følgende prisklasser for Bitcoin:

  • $ 11.857 USD,
  • $ 12.256 USD og
  • $ 12.868 USD

Tendenser på Bitcoin-markedet har historisk bevæget sig, når der er nogen væsentlig aktivitet fra Bitcoin-hvalklyngerne. Dette skyldes vægten af ​​den indflydelse, som store investorer har på markedet. Hvaleklyngerne dannes, når Bitcoin-hvaler ikke køber eller flytter Bitcoin eller handler deres cryptocurrency-beholdninger. Denne mangel på aktivitet indebærer, at de akkumulerer Bitcoin, hvilket kan føre til stærk støtte. Faren kommer, hvis klynger beslutter at flytte Bitcoin og sælge, hvilket kan føre til et nedbrud i Bitcoin-prisen.

Kan Bitcoin samles med hvalklynge og institutionel støtte?

På nuværende tidspunkt er stemningen omkring markedet imidlertid positiv, og det ser ud til, at der dannes stærkere hvalklynger, der understøtter symbolet. Dette kan føre til et større rally, da institutionelle investorer tilføjer deres beholdning. Som rapporteret for nylig tilføjede Grayscale, der kontrollerer over 2,4% af al Bitcoin i omløb, for nylig en kæmpestor $ 1 milliard USD til sine cryptocurrency-beholdninger på bare en uge. Dette peger mod en bullish adoption fra de institutionelle investorer.

Ser man på prisen på Bitcoin for nylig, korrelerer korrelationen med, at Bitcoin vinder Bitcoin Evolution over 24% over for den amerikanske dollar. Til sammenligning har guld kun været en 0,2% stigning i handelsværdien (som en af ​​de sikre havneaktiver til sikring mod fiat-økonomien).

Hvis stigningen i kryptokurrencymarkedet fortsætter, vil prisen på Bitcoin sandsynligvis se sund vækst på vej ind i det nye år.

admin

View more posts from this author