Crypto Lawyer ser indkommende SEC-stol som en gevinst for Bitcoin, ikke XRP

Jake Chervinsky mener, at den nye SEC-formand vil være en Bitcoin-supporter.

En Bitcoin ETF-godkendelse vil mere sandsynligt følge udnævnelsen af ​​Gensler.

Ripple er stadig truet af SEC

Vil du vide mere? Deltag i vores Telegram Group, og få handelssignaler, et gratis handelskursus og daglig kommunikation med kryptofans!

Rådgiver for sammensatte finanser og co-formand for DeFi- gruppen i Blockchain Association, Jake Chervinsky, mener, at Gary Genslers introduktion som den nye SEC-formand vil være et positivt skridt for Bitcoin på lang sigt.

SEC bliver Pro-Bitcoin

Tale på Twitter kommenterede Chervinsky om, hvad han troede ville ske, hvis Gensler blev formand for SEC. Advokaten forklarer, at han mener, at Gensler ville føre politikker til fordel for Bitcoin Evolution.

Det rapporteres bredt , at den nyvalgte præsident Joe Biden udnævner Gesler til SEC-formandens rolle. Et træk, der sandsynligvis vil blidgøre kryptosamfundet.

Bitcoin Good, Ripple Bad?

Gensler har et positivt syn på kryptokurver og vedtagelse af blockchain og går så langt som at kalde Bitcoin den moderne form for guld. Han er også kendt for at undervise i kurser om blockchain og Bitcoin på MIT.

Chervinsky kommenterede den potentielle udnævnelse af Gensler ved at tilføje, at Gensler „dybt forstår crypto og har stærkt støttet Bitcoin i årevis.“

Chervinsky mener desuden, at udnævnelsen vil se et politisk skifte til fordel for en Bitcoin Exchange-Traded-Fund (ETF) .

Gensler har også tidligere udtalt, at der er en stærk sag om, at XRP er en sikkerhed, hvilket kan betyde, at de nuværende elendigheder og nylige anklager mod SEC fra Ripple forbliver.

Fortsat med tankeprocessen forklarede Chervinsky , at Gensler muligvis havde skiftet mening om XRP, der fungerer som sikkerhed. Imidlertid er chancerne for, at en indkommende formand (som ikke var til stede i efterforskningen) at vende SEC’s beslutning usandsynlig.

admin

View more posts from this author