Nesten ingen i Crypto forstår potensialet på flere billioner dollar av Bitcoin- og Altcoin-markeder, sier Raoul Pal

Makroanalytiker og Real Vision-sjef Raoul Pal sier at praktisk talt ingen i kryptorommet forstår det virkelige verdiforslaget til Bitcoin og altcoin-markedet generelt.

Den tidligere Goldman Sachs hedgefondforvalteren sier muligheten er så stor at det er praktisk talt garantert at Bitcoin ikke vil være den eneste kryptovalutaen som overlever i det lange løp.

“Nesten ingen i krypto forstår størrelsen på finansmarkedene. Det kommer aldri til å være vinneren tar alt. Det er nesten umulig ettersom hver blockchain har sine begrensninger og avveininger, og som passer kompleksiteten i finansverdenen …

Fremtiden er et supernettverk av blokkjeder med det mest uberørte som Bitcoin, og risikokurven beveger seg derfra. Ethvert annet resultat som tilfaller en vinner er bare falske håp og drømmer … Dette er grunnen til at jeg bryr meg om hele DA-rommet. Det vil være mange enorme vinnere, mange feil, mange svindel, mange falske gryninger, men til slutt vil trillioner og billioner av verdi påløpe på tvers av digitale eiendeler, tokens, protokoller og krypto som knytter alt dette sammen. „

Pal sier at han mener Bitcoin er den beste formen for sikkerhet i verden, og peker på billioner av dollar som strømmer gjennom valutamarkeder og oppgjørslag hvert år som et eksempel på bransjen som kryptoaktiva er satt til å forstyrre.

“Noen få ting å få deg til å tenke… Hvis Bitcoin er den digitale uberørte sikkerheten, er størrelsen på det globale statsobligasjonsmarkedet $ 123 billioner. Ganske fantastisk mulighet for bitcoin.

Størrelsen på det globale varetektssystemet er $ 23 billioner. Det vil tilfalle Bitcoin og mer sannsynlig kanskje ETH.

Oppgjørslaget er over $ 4 QUADRILLION per år. Sannsynligvis BTC og ETH og andre blokkeringer, inkludert private. Derivatelaget er ytterligere $ 1,2 QUADRILLION. Føler meg mer som ETH enn BTC som den dominerende spilleren.

Totalt aksjer som handles årlig globalt er rundt $ 70 billioner. Tokens er mer sannsynlig ETH og andre protokoller. Total størrelse på valutatransaksjoner per år er USD 1,7 KVADRILLION. BTC, ETH, XRP, etc.

Det totale globale gjeldsmarkedet er $ 260 billioner. Ikke-statsgjeld er sannsynlig ETH. Dette inkluderer ikke det totale utlånsmarkedet som vil doble dette … Og så kan vi tokenisere eiendeler fra eiendom til immaterielle rettigheter, fra spillskinn til anleggsmidler, fra verdipapirer til inntektsstrømmer. Det er sannsynligvis ETH.

Så kan vi legge til i globale forsyningskjeder og andre kommersielle nettverk … ytterligere noen hundre billioner. Dette er ETH, EOS og andre.

Og så kan vi legge inn handelsfinansiering, kredittkort, utlån og lån, repomarkeder for obligasjoner osv. ”

Pal sier at han ikke ville bli overrasket over å se Ethereum overgå Bitcoin Profit markedsverdi i det lange løp gitt brukssakene til det ledende smarte kontraktsnettverket.

“Min anelse er at BTC er et perfekt sikkerhetslag, men ETH kan være større i markedsverdi på 10 år av årsakene ovenfor. Penger og sikkerhet er bare grunnlaget. Alt bygger på toppen. Verdilageret er sikkerhet, tillitslaget og utvekslingen av verdi er større. ”

Don’t Miss a Beat – Abonner for å få krypto-e-postvarsler levert direkte til innboksen din

admin

View more posts from this author